28.02.2007

Ponpon Sineklik

Bunu yapmak akıl işi mi bilmiyorum ama.. Geçenlerde bi sitede arkadaşlarınızla çiçek ekme, örgü örme vb partiler verin diye öneride bulunduklarını görmüştüm. böylece keyifli vakit geçiriyorsun hem de işin hafifliyor! Belki de "arkadaşlarla ponpon sineklik yapma partisi" düzenlemeliyiz :) ponpon sineklik güzel bi fikir.. ömrü ne olur onu da bilmiyorum.. ama güzel bi fikir...

4 yorum:

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

gerçekten,süper şeyler buluyorsun,rengarenk cıvıl cıvıl ama kullanımı zor olabilir birbirine karışıp dolaşabilirmi acaba ?kızlarımın oda kapısına olabilir ,ya sen bana o kadar çok fikir veriyorsun ki hangisinden başlıycam?..:)

Deniz dedi ki...

benim fikrim geldi... bunu organze mi neyse öyle incecik bir tüle veyahut kumaşcağıza dikersek sanırım karışmayacaktır. üstelik bir kısımını kumaşın bir yüzüne, diğer kısmını öteki yüzüne iliştirirsek, nihayetinde fevkaladenin fevkinde bir efekt elde etmemiz kaçınılmaz olacaktır efendim... sineklik olarak kullanmak istersek (arasından geçmek için) kalın şeritler halindeki tül-kumaş parçalarını kullanabiliriz.

bembi dedi ki...

ya evet perili köşk.. bak şimdi karışır dedin kafamızı karıştırdın :) vallahi fikir çok da işte, vakit yok di mi? bi de yapabilirim bunu da yapabilirim dedikce sanırım hiiç bişi yapmayıveriyo insan! umarım bol bol yaparsın! beğenmene sevindim :)))

dnz, vallahi öyle yaparsak hem gerçekten sinekleri de engeller di mi ama :) pek işlevsel pek bi şık olur.. yapar mıyız dersin? :)))

Defne dedi ki...

Ne olursa olsun, çok şirin birşey buu!