26.02.2007

Aradım taradım

Bir kaç örnek daha buldum, düzenledim.. Görüntüleri aldığım sayfaların isimlerini artık üzerine yazıyorum. kimsenin hakkını yemiş olmayalım :)

Fotoğraflar gayet büyük, tıklayıp büyük haline bakmakta fayda var.. Örgü piknik setini neye hizmet etsin diye yapmışlar ben anlamadım..

Bu da benim için bir örnek :o)

5 yorum:

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

Sabah sabah içim açıldı ne kadar güzel şeyler bunlar ,kesinlikle deneyeceğim şeyler var(fıstık yeşili,turkuaz çantalar,Bolero)Piknik seti ile benim kızlarım evcilik oynar valla,ellerine sağlık güzel şeyler bulmuşsun baya bi motive oldum...

bembi dedi ki...

:) vallahi ben de buldukca motive oluyorum ama gel gör ki iki ilmek atamıyorum. artık hepsi annemin ellerinden öperler :)

bu pinkik seti çok şeker aslında! hem zararlı plastik oyuncaklara göre oldukça sağlıklı denebilir!

aurum dedi ki...

bende bayıldım bu şeylere :) önce annelere şirinlik yapalım soora kendimiz yaparız, nasılsa ilerde çok yapcas :))şahane aman bembicim ii ki arayıp tarıyorsun bööle şeyleri koyuyorsun buralar....tebriks, öpücüks

bembi dedi ki...

ay ilerde yapariz di mi aurumcum ya :) yani yasimiz gelince :P ama annem bana cikarip gosteriyor, bak bunu 14 yasinda yapmistim, bunu 18.. ama anne neden neden? :)))

aurum dedi ki...

eeemm şeey kem küm....küresel ısınmadan olabilir mi, ya da stresten...uygun bahane bulamadık..itiraf edelim yeteneksiz olabiliriz...ya da maymun iştahlı..neyse canım Allahtan annelerimiz yetenekli...ben bir iki dürtüyorum ama anne elinden çıkmış gibi olmuyor napiim...:)))