19.08.2007

Örgü atlet ve kurukafa

Bu örgü atletin modelini sevdim. Gerçi fotoğrafta biraz güdük görünüyor ama maksat örnek olsun :)












Bir de vazgeçemediğim kuru kafa motifinin bir kaç örneği. Bileklik de olur, eldiven de. Ben kazağımın üzerinde olsun isterdim ;)










daha fazlası için kaynak: judycoatesperez

5 yorum:

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

gri eldiveni çok ama çok beğendim...parmak kapanma kısımlarını örmek zor olur mu acaba bir denesem ,evet denemek lazım....
teşekkürler....

bembi dedi ki...

ben örgüden ne yazık ki hiiiç anlamam periliköşkcüm :) ama senin hamarat olduğunu biliyorum o yüzden yaparsın diyorum! :)))

Adsız dedi ki...

burası da biraz "boynu bükü blog" oldu vallahi. azıcık daha ilgilensenize kızlar şurayla. ayda bire düşmüş yazılarınız. (söyleyene de bak)

Deniz dedi ki...

haklısın beyhan, annem yokki burada, neler örmüş oralarda, dur gelince ekleriz. hem de bana şal örmüş, hem de senin şu üst katta duran hanımefendi benim şalımla alaçatı da dolaşmış... şimdi ben o şalı nasıl takarım anne alaçatıda, atamam omzuma rezil olurum diyorum, annem de "orası sürekli sirkülasyon halinde, seneye başkaları gelir, anlamazlar" diyor. canım benim :)

bembi dedi ki...

beyhan haklısın, ayıptır böyle ayda bir kez yazı yayınlamak ama ben en azından onu yapiyorum! hıh! ;)

deniz hanım teesüf ederim, hırka götürmemişim. alaçatıda babamızın xl hırkalarıyla gezsem daha mı iyiydi. eğer o şalı giyemeyeceksen artık, bana uyar! ;D