11.04.2007

Bak ne buldum anne!

Annem yorum yazmasa da hemen hergün gelip sayfasını okuyor! Ama ben kendi işlerimle uğraşmaktan onun sayfasına hergün birşey koyamayabiliyorum. Oysa sadece ördüklerinin fotoğrafını çekip koysam, bir tam yıl hergün yayınlarım heralde!!

Annecim bak ne buldum. Bizim o klasik motifi örmüşler, yerlere sermişler. Güzel görünüyor ama ne kadar kullanışlı ve kalıcı olur bilmiyorum, yine de güzel :)

5 yorum:

aurum dedi ki...

biliyor musun bembicim bu şey kullanışlı hale gelebilir ama kıyıp da kullanılabilir mi bilmiyorum, şu kaymayı engelleyen metreyle satılan şeylerden var ıslak zemine kilim altına..renkleri de var krem lacivert gri...krem olanından kestirilse altına dikilse kaymaz ve ayağa takılmaz (ben evde kullanıyorum cidden farkediyo)..ama dediğim gibi lekelenmeyecek, zarar görmeyecek bi yerde olmalı bu cici paspas...ama battaniyesi çok güzel olurdu..emekli olunca yapar mıyız dersin :)

bembi dedi ki...

haklısın aurumcum, o şeyler işe yarıyorsa madem, altına serilebilir. ama yıpranması, topaklanması, kirlenemsi.. belki yatak odası, bebek odası veya misafir odalarına serilebilir.. emekli olacak mıyız! o günleri de görürüz inşallah :)))

Jale dedi ki...

Cok hos bir motif olmus,kesinlikle bebislere guzel bir battaniye de yapilabilir.Onumuzdeki kis ogluma kendi ellerimle bir tane ormek istiyorum.Bu model de aklimin bir kosesinde olacak:).Tesekkurler.

bembi dedi ki...

gerçekten çok güzel oluyor Jale! bana sorarsan renkler çok önemli, çok daha da güzel olabiliyor :))

Adsız dedi ki...

Ben buna bayıldım işte! Renk ve model süper bu tarz bir yatak örtüsü örmek lazım.