27.03.2007

Parti ponponları

Çok sevimli ve çok kolay birşey daha! Özellikle miniklerin doğumgünü partilerinde kullanılabilir! :)) Çok beğendim! Bana Mersin'deki dev kasımpatı çiçeklerini hatırlattı... :D

14 yorum:

Sweety dedi ki...

ayyh bembiciim yine harika fikirler var cok guzel hele bu cicek bayildim en kisa zamanda yapacagim tesekkurlerrr sevgiler:)

bembi dedi ki...

beğenmene ve işine yarayacağına sevindim sweety :)) görüşmek üzere! :o)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Nasil guzel cicekler olmus. Mutlaka denemek lazim ayrica yumurta mumlar da super:)

KIKI'S DESIGN dedi ki...

bembiciim,
bayıldım ben buna:)
sevgiler!

bembi dedi ki...

aa ceyda gelmiş :) hoşgeldiin! çok güzel di mii, hem de çok kolay gibi görünüyorlar! :)

kikicim daha da çok bulayım o zaman! :))

aurum dedi ki...

bende beendim bu çiçekleri bembiciim, aklıma fikirler soktun walla renkli renkli :) bu arada kimler varmış burda..her yönüyle faydalı senin bu bloglar bembi, bak kimlere meraba diyoruz şurdan ;))

@Ceyda:Ceydaa melabaa bende burdayım..ben kimmiyim, haftaya ofiste sana söölerim ;)süper demi bloglar, walla ne yalan diim ben hergun buraya uğruyorum şahane şahane...

bembi dedi ki...

auruuum bu ceyda o ceyda diil kiii. eve dönme heyecanı sarmış seni şirin aurumcum :o) şimdiden iyi yolculuklar, bu akşam evindesin! :D

Deniz dedi ki...

amanin pek de güzelmiş, kolay da... neler de bulurmuş :)

bembi dedi ki...

kolay tabi dnz :) cimcimenin bir sonraki doğumgününe şimdiden hazırlık yapmış olalım ;D

Adsız dedi ki...

merhaba...
ben bu güzel çiçeklerin:) nasıl yapıldığını çözemedim..denedim bir sürü şekilde ama..nafile...
acaba anlayan biri bana anlatabilir mi...
şimdiden çok teşekkür ederim...
hoşçakalın...

bembi dedi ki...

vallahi ayşencim diktörgen kağıdı akordion şeklinde katlıyorsun. sonra iki ucunu yuvarlatarak kesiyorsun. kesmesen de olur ama o zaman ponpon olmaz tabi. ortasını ile bağlıyorsun ve uçlarını çekiştirerek kabartıyorsun. acaba katlarken daha farklı mı katladın? bir de kat çok olacak ki kabarabilsin tabi :)

Adsız dedi ki...

canımcım
aynen dediğin gibi katladım..kenarlarını bile kestim:))her uygulamaya harfiyen uymaya çalıştım:))hatta ortasını iple hafifçe diktim bile..acaba bağlama sorunumu yaşıyorum dedim kendi kendime...:))
ben uçlarını çekiştirerek kabartma kısmını beceremiyorum sanırım..ama onu nereden nasıl çekiştireceğim de kabartacağım bulamadım..ailecek çalıştık çabaladık..beceremedik:))
bana kabartma:) kısmını açıklarsan çook mutlu olacağım...
çok teşekkür ederim cevabın için
:)))hoşçakalın...

bembi dedi ki...

ah ayşencim, çok aradım bu ponponları anlatan linki. belki önerdiği kağıdın önemi olur diye! ama bulamadım :( ailecek çalışıp kabartamamanıza çok üzüldüm! mazlemeler de boşa gitti demek ki :(( ama vallahi ben o sayfanın yalancısı çıktım bühühü :)

Adsız dedi ki...

marthastewart. com dan belki yapılışını ayrıntılı bulabilirim ümidiyle siteye girmiştim ama..:(( maalesef ben de sitede pek bi şey bulamadım konuyla alakalı...belki video su vs vardır diye bi ümit ama:)))
neyse..hayirlisi ne diyelim..günün birinde belki bi yerde karşımıza çıkabilir yapılışı:))
çok güzeller ama..yapanı takdir edeyim..elimden başka bi şey gelmiyor..çok zahmet oldu sana da..çok teşekkür ederim tekrar...
görüşmek üzere...@-----