13.02.2007

Yine battaniyeee!

Anneme burdan çağrıda bulunmak istiyorum! Damadına dizi dizi kazaklar, süveterler, bereler, eldivenler örmeyi biraz bıraksın, öz kızına bir battaniye örmeye başlasın! unutmasın ki o battaniyeyi yer yer damadı da kullanacaktır!

















bühühü neden ama neden?

4 yorum:

Defne dedi ki...

Bayıldım ben bu battaniyelere. Alttakinden kendim oturup yapsam diyorum ama bir vakit bolluğu arayıp, bulamıyorum :). Yine de kaydediyorum biryerlere ki bakarsın başlayıveririm bir ucundan.

bembi dedi ki...

Annem o motifle bir sürü battaniye ve şallar örüp hepimize hediye eder. Hem kalan iplikler değerleniyormuş :) kışın zevkli olsa gerek örgü örmek, ah bi de kar yağabilseydi :(

Defne dedi ki...

O kar dediğin şey nasıl birşeydi unuttuk gerçekten :) :P

angel dedi ki...

merhabalar..
üsteki modeli ben geçen gün bi stede görmüştüm bayılmıştımm ama örneğini ben çıkartmadım anneme sordum annemde uğraştı ama bir türlü o zikzak olayını beceremdi komşumuza sorduk o ya yapamadı.çok basit gözüküyor ama nedese bilemedik.anneniz bize bi ip ucu versee:)) buarada bende çok hoş bi battaniye örüyorum hatta o modeli geçen gün derya baykalda gördüm şok oldum onun bitince foroğrafdını size yollarım eminim sizde çok seveceksinzi :) sevgiler simay.