31.10.2007

Şallar - 2

Ekledim ama sürprizi kaçmaz inşallah. Annem sarılı şalı, halama örmüş. Çok değişik görünüyor. Ben de istiyorum anneeeee :)

Bu da bir alttaki yazıda adı geçen Banu'nun annesi için. Aslında bu bi şal. Ama ben sanat yönetmenliği yaparak "Anne bunun kollarını diksen bolero olur." dedim :) Gene annemin ördüğü fermuarlı çanta, şalı tamamlıyor.

28.10.2007

Şallar

Annemin iki kızı var. Biri çalışkandır ve annesinin ördüklerini zevkle giyer. Diğeri tembeldir ve annesine "Bana örme." der, sonra da diğerini kıskanır :) Bugün kıskanç ablanın günü.

Aşağıda tek ve renkli motiflerden hazırlanmış şal, Bembi'nin. Aynısının üçgeni bende var. Bu kez dikdörtgen tercih edilmiş.

Klasik Afgan motifi ile tamamlanmış şal, benimannem'in arkadaşının kızı Banu'ya armağan. Banu bu renkleri seviyormuş ve minyon olduğu için şal kısaymış. Güle güle kullan Banu!

Konu mankenimiz benimannem'e teşekkür ederim :)

18.10.2007

Anthropologie Hırka Örnekleri

Havalar iyice soğuyor. Bu durumda, hırka örneklerine yer vermek güzel olur diye düşündüm. Ben de sürekli anneciğimin ördüğü şallar, hırkalar ve kazaklarla çalışıyorum! Yakında annemciğimin örgü işlerine yer vermeye devam edeceğim ;)

Alt sıranın ortasındaki çizgili kazağın renkleri pek uyumlu değil sanki. Fakat motifi, yakası ve kısa kollarını sevdim :) Üstelik çok da kolay bir modele benziyor! Devamı Anthropologie'de.

6.10.2007

Topshop Örgü Yelek

İşte tam annemin mağazada görüp "Ne var bunda, bu fiyata.." diyeceği bir örgü hırka :) Düğmeleri iliklenince pek bir yamuk yumuk durmuş ama aslında güzel ve basit bir model. İngiltere'deki satış fiyatı 30pound (yaklaşık 74ytl). Annemin el emeği ile paha biçilemez!!! ;)