26.06.2007

Dantel Aksesuarlar

Geçenlerde görüp saklamıştım. Dantel parçacıklarından kolye, küpe gibi akseuarlar yapıp satıyorlar. Eldeki parçacıkları, kenardaki örnekleri veya hemencecik yapılabilecek basit motifleri değerlendirmek için güzel bir fikir.
















Linkini bulamadığım için veremiyorum. Ama zaten fazla birşey de yoktu sayfalarında.

22.06.2007

Bu kez "Benim Ablam"

Ablam benim için, sadece benim için, özel bir gün olmadığı halde, çok güzel bir kumaş almış, tasarlamış, dikmiş, üzerine de parlak taşlar koymuş, kendi elleriyle sadece benim için bir çanta yapmış! Ne kadar şanslı olduğumun farkındayım. Yetenekli bir annenin yetenekli bir kızı olur benim ablam. Ben daha çantayı görmeden, annem ballandırarak anlatmaya başlamıştı! O kadar güzel bir çanta olmuş ki! Bir yandan kullanmaya kıyamıyorum ama biryandan da biliyorum ki uzun süre elimden bırakmayacağım! Doğum günüm için annemin ördüğü çantamla birlikte bir el emeği bir çantam daha oldu :) Çok teşekkür ederim ablacığım! Ellerin dert görmesin :)))

17.06.2007

:)

6.06.2007

Küçük Kız Çantası

Minik kız çocukları süsü püsü pek severler. Hemen hepsinin kolunda bir çanta vardır. Yaşı iyice küçük olanlar için çanta yerine basit bir poşet de iş görür, pek havalı durur! Ama daha havalısı da var;

Ambalajlarda kullanılan bildiğimiz patpattan çanta yapmışlar! Parlak parlak güzel olmuş tabii ama şeffafı da pek orjinal olurdu! Dikdörtgen şeklinde kesip, iki yanını ve kurdeleden hazırladığımız sapı zımbalarsak çanta hazır demektir!