28.05.2007

Fırfırfır

Böyle önünde dökümlü fırfırları olan hırkalar, bolerolar, kabanlar çok hoşuma gidiyor. Örnek olabilir diyerek yayınlıyorum. Bu arada kız ne kadar çelimsiz ve suratsız öyle!

22.05.2007

Pano Önerisi

Yine bir güzel pano önerisi. Yeni doğan bebeklerin veya ailenin nostaljik fotoğraflarını sunmak için çok hoş bir yöntem;

Bir bolero örneği

Aslında fotoğrafcı Anna Wolf'un fotoğraflarından biri :) Ama benim gözüm boleroya takıldı!

18.05.2007

Bembeyaz

Yine anneciğimin kamerasından beyaz bir şal. Detayını bilmiyorum ama sanırım hediye etmek üzere ördüğü sayısız işten biri! Annemden hediye alanlar çok şanslılar :) Bunun zevkini iyi bilirim! Doğumgünümde bana hediye ettiği bolero ve çantadan sonra sayısız şey aldım! Birçoğu dikiş. Bunlara da yer vereceğim :))

17.05.2007

Annemin kamerasından

Anneciğimin başı, benim sırf kırmızı diye ona aldığım fotoğraf makinasıyla dertte. Ne yazık ki aldığı hafıza kartında sorun var. Teknosadan aldığı için ve çalışanları hödük olduğu için yardımcı olmamışlar. Yarın mağazaya gidip hesap sorucam. Keşke ama keşke hepsiburada.com'dan alsaydık. Annem beni arayıp alayım mı diye sorduğunda bu hiç aklıma gelmemişti! Makine bazı durumlarla annemin işini görmediği için kendimi çok suçlu hissediyorum. Bir de üzerine bu kart meselesi iyice canımı sıktı! :/

İşte annemin çektiği fotoğraflarla şirin mi şirin mor şapka ve onun atkısı. Ben bunları görmemiştim ve çok sevdim. Özellikle şapkanın üzerindeki motife bayıldım anneciğim! Ellerine sağlık! :)

14.05.2007

Anneler Günü Hediye Paketi

Ablam DNZ, anneme aldığı hediye için kutu kaplamış. Üzerine bir kalp hazırlamış. Kalbi 2'ye bölmüş
bir yanına 1 beni, öbür yanına kendini, onun içine de kızını koymuş! Ellerine sağlık ablacım :)

6.05.2007

Kar Berem

Karlı havaların beresi! Tam kış beresi! Bu sene malesef çok az kar yağdı ama geçen kış ve önceki kışlarda çok sık kullandım. Sıcacık bir bere :) Harika bir hırkası da var ama onu da sonra yayınlarım :)) Karda yürürken kafamı sallayıp ponponunu oynatmaya bayılıyoruum! :))

Canım Şalım

Bu şalı çok seviyorum. 1 dakika içinde 10 parça giysi alıp evden çık deseler bunu kesinlikle alırdım! Hemen her renk var, öyle çoook özenli renk geçişleri yok. Bu da çok hoşuma gidiyor. Kışın çalışma odam çok soğuk olduğu için hep bu şalı omzuma alıp çalışırım. Yani gece gündüz çalışıp işlerimi yetiştirebildiysem eğer, bu şalın da hakkı vardır! :)) Buna sarıldıkça sanki annem yanımdaymış gibi hissediyorum. Gerçekten çok değer veriyorum :)) Harika bir model olduğum söylenemez. Bu kocaman şalı görüntülemek biraz zor oldu :)

Mor Bolerom

Bunu çok ama çok seviyorum! Burda belli olmasa da rengi çok güzel ve modeli de çok özel! Benim annem tam bir tasarımcı aslında :)) Harika bir anne :)) Bu model tamamen anneme aittir!

Doğumgünü hediyelerim :))

Anneciğimin işlerini uzun süredir yayınlamıyordum. Bana sitem ediyordu, haklıydı da! Sweety'ciğim de beni uyardı ve sonunda birkaç fotoğraf çekip annemin bana ördüklerininden sadece birkaçını yayınlamayı başardım.










İlk olarak Mart ayında, doğum günüm için benden gizli gizli tasarlayıp ördüğü bolerom ve çantam! İkisini de çok severek giyiyorum. Bolerom kotla ve etekle çok şık duruyor. Çantamsa çok rahat ve kullanışlı! İçindeki cepler çok işimi görüyor! Hatta anneanneme bunları giyerek gitmiştim ve çok beğenmişti. Hatta kıskandı! Annem onun için de bir tane ördü!! Onun ki de çok güzel, çikolatalı kaymaklı dondurma gibi oldu :) Anneanneme tekrar gidince fotoğrafını çekip yayınlayacağım. Ellerine sağlık annecim!!